Despre CreativeDress

CreativeDress – ne plac hainele bine făcute

Despre CreativeDress  – O rochie îți schimbă ziua! Iar noi, cei de la CreativeDress, știm asta.

Practic, doamnele interesate pot să își facă  rochia sau costumul visat, pe măsurile lor! Dorim să le răsfățam cu mătase naturală, organza din mătase naturală, voaluri din mătase naturală, dantelă, brocart, jaquard etc. În fiecare showroom CreativeDress există multe modele în stoc.

“Punem preț pe calitatea materialului dar și pe croială. Am ales cu grijă cele mai bune mașini pentru broderii și cusături, efectuăm aplicații manuale. Textilele sunt de cea mai bună calitate, aduse din Franța și Italia. Iar echipa CreativeDress este formată din croitorese cu experiență, alese pe sprânceană”.

Despre CreativeDreesDespre CreativeDress

Promisiunea noastră:

“Îmbinăm talentul și priceperea echipei noastre de creație cu unicitatea materialelor, ținem cont de așteptările clientei și garantăm seriozitate în realizarea unei piese de rezistență din garderoba sa” este promisiunea noastră!. Pentru că toate creațiile din atelier sunt realizate cu pasiune și talent și sunt destinate celor care știu să aprecieze niște finisaje elegante și detalii ce scot în evidență rafinamentul și bunul gust.
“Vă așteptăm la Creative Dress, by Cristina Manole, locul unde începe magia unei zile perfecte!”
Atelier CreativeDress  – Brăila, Str. Școlilor, nr 29, Bl C5 parter (intersecția Str.Școlilor cu Bd.Cuza, intrare din Bd Cuza)
 Showroom CreativeDress  – Galați, Str. Albatrosului, Bl M, parter,  complex Spicu.