thesis edit by EssayBrother
[rev_slider alias=”home-02-1″]

Ne plac hainele bine făcute!

 

cristina-manole-creativedress

Cristina Manole a crescut în zumzetul mașinii de cusut și s-a jucat de mică cu fâșiile de materiale, imaginându-și cum ar putea să le combine pentru a crea lucruri inedite. A moștenit pasiunea pentru design de la bunica ei, iar darul acesta a crescut în ea, chiar dacă nu a mers pe acest drum. A absolvit psihologia, dar ceva din focul aprins de prima sa pasiune a rămas: când se uită la oameni, întotdeauna potrivește, ca într-un joc, hainele cu personalitatea lor.

Acum are o carieră împlinită și a onorat acel vis  al copilăriei deschizând în Galați, pe strada Domnească  la nr. 105, un atelier de design cu lucruri frumos croite, unde o femeie sofisticată își poate comanda o ținută unică. CreativeDress  este un concept de creație vestimentară cu circuit închis, în care clientele vin pe bază de programare. Principiul pe care îl dezvoltă CreativeDress înseamnă 100% atenție pentru client!

Pasionată de hainele de bună calitate și îndrăgostită de mătase, Cristina a creat, în timp, alături de echipa CreativeDress, peste 100 de modele, care au fost lansate de curând într-o colecție numită Silk and Roses.

“Folosim mătasea naturală imprimată pentru a da viață hainelor de zi. Mi se pare fantastic că putem să mergem la serviciu înfășurate în acest material ușor și prețios. Punem accent pe calitate și nu pe cantitate, lucrările noastre sunt perfect adaptabile tuturor situațiilor de viață”.

La CreativeDress pășiți în lumea eleganței, feminității și stilului. Aici găsiți cămăși cu imprimeuri discrete, rochii colorate și vesele, dar și o gamă business de costume din lână și cașmir. “Punem preț pe calitatea materialului dar și pe croială. Am ales cu grijă mașini foarte bune pentru broderii și cusături, efectuăm aplicații manuale, pentru a crea piese cu adevărat deosebite. Textilele sunt de calitate superioară, aduse din Franța și Italia. Echipa mea este foarte bună, croitorese cu experiență, alese pe sprânceană”, explică managerul CreativeDress.

 “Ne gândim să adăugăm și un departament de rochii de mireasă, deoarece au o semnificație deosebită și povești minunate. Noi, cei de la CreativeDress, știm că o rochie face lumea mai frumoasă și dorim să oferim doamnelor doar zile senine”. Clientele își pot alege dintre modelele deja existente în magazin sau pot opta pentru un model pe comandă, selectând din multele coduri de materiale. Se studiază proiectul, se fac recomandări, se iau măsuri. “Îmbinăm talentul și priceperea echipei noastre de creație cu unicitatea materialelor, ținem cont de așteptările clientei și garantăm seriozitate în realizarea unei piese de rezistență din garderoba sa”, promite Cristina.

Pentru că toate creațiile din atelier sunt realizate cu pasiune și talent și sunt destinate celor care știu să aprecieze niște finisaje elegante și detalii ce scot în evidență bunul gust. CreativeDress, by Cristina Manole este locul unde începe magia unei zile perfecte!

Afacerea s-a extins cu un showroom în Galați, pe strada Albatrosului, bl. M, parter, în Complex Spicul.

Îmbinăm talentul și priceperea echipei noastre de creație cu unicitatea materialelor, ținem cont de așteptările clientei și garantăm seriozitate în realizarea unei piese de rezistență din garderoba sa” este promisiunea noastră!. Pentru că toate creațiile din atelier sunt realizate cu pasiune și talent și sunt destinate celor care știu să aprecieze niște finisaje elegante și detalii ce scot în evidență rafinamentul și bunul gust.

There are a variety of ways that you can buy the best essay online. However, user reviews can help you determine which service is right for you. Reviews from customers are typically honest and genuine. Trustpilot and SiteJabber follow strict guidelines regarding review publication. Certain essay writing companies publish college paper customer reviews on their websites or in video form. Reviewers can reach out to the reviewer to confirm their comments. It’s easy to spot frauds and fake companies when you read reviews from other customers.

Cauta aici produsul dorit

Cos cumparaturi

Nu ai adaugat produse in cos.