Mătasea este poezia materialelor
/
/
Mătasea este poezia materialelor

Mătasea este poezia materialelor

Mătasea este poezia materialelor,  este premiul Oscar, este o vacanță la un hotel de 5 stele la Roma, este cel mai senzual material din toate timpurile, este un stil nemuritor, este materialul așezat pe un piedestal în lumea modei.

Sunt multe legende care povestesc cum s-a ajuns la descoperirea și extragerea firului de mătase din coconul viermelui de mătase. Dacă în trecut era extrem de scumpă și rară, rezervată elitelor, astăzi putem gasi mătasea, din fericire, cu ușuriță , iar odată cu revoluția industrială s-a născut și perfecționat o tehnologie de prelucrare, imprimare și brodare atât de performantă, încât se pot crea modele  incredibile.

Atelierul CreativeDress by Cristina Manole este conectat cu tot ce înseamnă ultimele trenduri și inovații ale materialului rege, de aceea rochiile colecției de primăvară sunt din mătase naturală, organza sau brocart din mătase naturală de excepție. Bogăția imprimeurilor și pasiunea pentru mătase au fost muzele creatoarei, astfel ultimele modele de rochii ce tocmai au ieșit din mâinile măiastre ale echipei atelierului,  sunt fără lipsă de modestie, fabuloase!

Rochiile din mătase îți asigură un look feminin, de lux, scump și nu au nevoie de accesorizare complicată pentru asta. Sunt chic pentru orice tip de corp și le poți purta la nesfârșit fără să te plictisești.

Pentru Cristina Manole răsfățul clientelor este cel mai important lucru, iar asta se simte în tot ce face. De zi, cocktail, garden party, de seară, rochiile din mătase by Cristina Manole sunt speciale în adevăratul sens al cuvântului și suprind esența feminitații și a modei. Calitatea și originalitatea sunt neprețuite, iar modelele pe care vi le prezentăm vorbesc de la sine.

 

Share this post

Cauta aici produsul dorit

Cos cumparaturi

Nu ai adaugat produse in cos.