Sezonul de toamnă-iarnă 2020-2021
/
/
Sezonul de toamnă-iarnă 2020-2021

Sezonul de toamnă-iarnă 2020-2021

Ce purtăm în următorul sezon?

Dacă analizăm tendințele vestimentare din următorul sezon  – o să găsim creații vestimetare foarte purtabile, care promovează un still confortabil, materializat  prin piese supradimensionate, dar care nu neglijează feminitatea. 

Ținutele din această perioadă au un aer feminist  – sezonul de toamnă – iarnă ne aduce multe rochii casual, silute alungite , opțiuni extravagante  cu volum; în stilul anilor 40 dar și cu tendințe din anii 70  – rochii cu decolteuri și mâneci lungi; accesorizate cu pălarii mici etc.

Dar…. în tendințe au revenit  și  minunatele gulerele victoriene  – gulere  înalte care completează un outfit complex, decorate cu volănașe, pentru un look ”aristocrat”.

O altă piesă de rezistență a sezonului ce urmează este capa – care îți pot oferi o imagine  regală și sofisticată. O ținută  elegantă și foarte feminină compusă din o rochie și o capă este un tendință în acest sezonul ce urmează.

O piesă principală pe care o purtăm în sezonul rece – și căreia consider că trebuie să îi acordăm multă atenție este paltonul  – care în acest sezon vine cu un croi supra dimensional; confortabil  dar și sofisticat; accesorizat cu nasturi bijuterie, cusături manuale  – care lasă un mister asteptându-te oricând ca sub el să găsești o rochie de vis destinate unei seri fabuloase!!!

Tendința sexi a sezonului toamnă -iarnă 2020-2021 sunt rochiile grațioase și lungi care demonstrează ca a fi seducătoare nu este tot una  cu arata cât mai multă piele..Why shouldn’t they? WeBuyHouses7.com is a shipping company. Both planning and carrying out the plan. Customers are acquired by marketers. Dealmakers come out on top. The markets always react in the appropriate way. Get rid of it. Let’s make a bargain. Visit https://www.webuyhouses-7.com/west-virginia/we-buy-homes-weirton-wv/….

Croiul din sezonul de toamnă-iarnă este unul îndrăzneț cu asimetrii, volum, umeri accentuați, gulere înalte (victoriene) dar și decolteuri. 

Pisele care nu trebuie să vă lipsească din garderobă în acest sezon sunt:  rochii cu cape lungi; trenciuri; paltoane cu umeri supra dimensionați, rochii asimetrice cu umerii la vedere; cardigane de diferite lungimi; poncho; geci și paltoane cu gulere înalte etc 

 

Vă așteptăm în locațiile CreativeDress – pentru a vă completa ținuta pentru sezonul următor; consilierii CreativeDress vă stau la dispoziție cu stofe din țesături naturale (lână, cașmir, brocart etc), perfecte pentru sezonul rece.

 

Ne găsiți în următoarele locații:

  • Bucureșți – Showroom CreativeDress – Str General Berthelot, nr 1, etaj 2.
  • Galați – Showroom CreativeDress – Parc Spicu
  • Galați  – Atelier CreativeDress – Str Domnească, nr 105, clădirea Navexim, parter.

Contact  – 0744301057 – Atelier CreativeDress

 

 

 

Share this post

Cauta aici produsul dorit

Cos cumparaturi

Nu ai adaugat produse in cos.